لیزر

5 روش کاهش درد لیزر موهای زائد

5 روش کاهش درد لیزر موهای زائد


لیزر موهای زائد یکی از موثرترین و پرکاربردترین روش ها برای از بین بردن موهای زائد در دنیاست . با این حال، برخی از افراد به دلیل نگرانی در مورد درد ناشی از لیزر در امتحان این روش تردید دارند. خوشبختانه، راهکارهایی برای کمک به کاهش این ناراحتی وجود دارد. میزان درد تجربه شده در طول درمان با لیزر می تواند بر اساس عواملی مانند نوع پوست، دستگاه لیزر خاص مورد استفاده و تراکم رشد مو متفاوت باشد. در این مقاله، روش های مختلفی را برای به حداقل رساندن درد در حین لیزر موهای زائد را گفته ایم پس همراه ما باشید .

معمولا فرد با انتخاب یک دستگاه استاندارد و استفاده کردن از روش‌های کاهش درد لیزر موهای زائد به راحتی و بدون هیچگونه دردی می‌تواند طی جلساتی از شر موهای زائد بدن خود راحت شود ،اگر قصد انجام لیزر را دارید و از دردهای احتمالی آن هراس دارید مطالعه این مطلب را هرگز از دست ندهید.در این مقاله ما قصد داریم شما را با ۵ روش کاربردی برای کاهش درد لیزر موهای زائد آشنا کنیم پس با ما همراه باشید :

البته در مقاله ای جدا به بررسی روش هایی کاهش درد لیزر زنان یعد از لیزر پرداخیتم اما در این محتوا روش های کلی کاهش درد لیزر را لیست کرده ایم که همگی قبل از یا حین انجام لیزر بایستی صورت بگیرد تا درد ناشی از لیزر موهای زائد کم شود .

لیزر موهای زائد در اصفهان
لیزر موهای زائد در اصفهان

۱. انتخاب دستگاه لیزر مناسب

یکی از کاربردی‌ترین روش‌ها برای کاهش درد لیزر خوب در سراسر نقاط بدن انتخاب و همینطور بیکینی دستگاه لیزر مناسب می باشد .
دستگاه لیزر استاندارد با داشتن سیستم خنک کنندگی قوی در کم کردن این درد لیزر نقش موثری ایفا می‌کند به این ترتیب بیمار به هیچ عنوان در حین درمان درد و سوزشی احساس نمی‌کند ، البته انتخاب نوع دستگاه بستگی به نوع و رنگ پوست شما بستگی دارد و هر نوع از دستگاه ها برای طیف خاصی از رنگ پوست و مو مناسب است و در این زمینه گزینه خوب و بد نداریم .

تکنولوژی دستگاه های مورد استفاده در مراکز لیزر موجود در کشور از سه نوع : لیزر الکساندرایت، لیزر دایود و لیزر ان دی یاگ (ND:Yag) می باشد که هر کدام برای تیپ های

پوستی مختلف مناسب است .

انتخاب دستگاه لیزر موهای زائد
انتخاب دستگاه لیزر موهای زائد

لیزر الکساندرایت :

این نوع لیزر مناسب رنگ پوست و مو ایرانی ها ست که عمدتا برای تیپ های 2 تا 4 (تقریبا روشن) با موهای تیره مناسب است . البته این طور نیست که در تیپ های پوستی بالاتر تاثیرگذار نباشد اما تیپ پوستی 2 تا 4 با دستگاه لیزر از نوع الکساندرایت با طول موج 755 نانومتر بهترین جواب را می گیرند .

مرکز لیانا لیزر اصفهان نیز از دستگاه لیزر نابلکس با تکنولوژی الکساندرایت استفاده می کند که بهترین دستگاه موجود در بازار است که علاوه بر لیزر موهای زائد پوست را ترمیم می کند . برای لیزر موهای زائد در اصفهان همین حالا وارد صفحه رزرو شوید .

لیزر دیود :

دستگاه لیزر های با تکنولوژی دیود مناسب تیپ پوستی 4 و 5 تاثیر گذار می باشد که برای پوست های روشن تر مناسب نبوده و این نوع دستگاه ها های لیزر با توجه به طول موج 808 نانو متری برای پوست های روشن مناسب نیست .

لیزر ان دی یاگ :

لیزرهای Nd:YAG طول موج بیشتری دارند (1064 نانومتر) که آنها را برای درمان تیپ پوستی 5 و 6 که رنگ پوست های تیره تر است ، مناسب می باشد . این طول موج طولانی تر کمتر بر ملانین پوست تأثیر می گذارد و خطر تغییرات رنگدانه های ناخواسته یا سوختگی را کاهش می دهد . 

پس قبل از رزرو زمان لیزر حتما از نوع دستگاه مطمئن شوید که از نوع الکساندرایت باشد که مناسب تیپ پوستی اکثر ایرانی هاست .

۲. استفاده کردن از کرم‌های بی‌حس کننده برای کاهش درد لیزر موهای زائد

یکی دیگر از روش‌های آسان و همینطور کاربردی برای کم کردن درد ناشی از لیزر موهای زائد استفاده کردن از کرم‌های بی‌حس کننده و کرم‌های موضعی است ، استفاده کردن از بعضی از این کرم‌های بی‌حس کننده لیزر نیاز به تهیه نسخه پزشک ندارد بنابراین شما می‌توانید به راحتی با مراجعه به داروخانه کرم‌ بی‌حسی مورد نظرتان را خریداری نمایید.

البته توصیه می‌شود قبل از مصرف کردن کرم‌های بی‌حسی از پزشک معالج خودتان مشاوره بگیرید .معمولاً کرم‌های موضوعی را باید حداقل نیم ساعت تا یه ساعت قبل از لیزر به نواحی مورد نظر استفاده نمایید اگر از کرم‌های بی‌حسی موضوعی برای کم شدن درد لیزر استفاده می‌کنید حتماً خوب قبل از انجام دادن لیزر اپراتور خودتان را در جریان بگذارید .

کاهش درد لیزر با استفاده از کرم های بی حس کننده
کاهش درد لیزر با استفاده از کرم های بی حس کننده

طرز استفاده کردن از کرم‌های بی‌حسی برای کاهش درد لیزر موهای زائد

طرز استفاده کردن از این کرم‌های بی‌حس کننده تقریباً با هم یکسان است بهتر است قبل از استفاده ابتدا ناحیه مورد نظر را با دقت بشویید تا پوست از هرگونه آلودگی پاکیزه شود سپس باید پوست را کاملاً از هرگونه خیسی خشک کرده و بعد یک لایه از پماد را بر روی پوست خود بزنید .

تقریبا بعد از ۱۵ دقیقه این کرم‌ها اثر بی‌حسی خودشان را نشان می‌دهند معمولاً کرم‌های بی‌حسی تا یک ساعت ماندگاری دارد با توجه به تعداد شات‌های لیزر که بین نیم تا یک ساعت زمان می برد استفاده کردن از کرم‌های بی‌حسی روش کاملا مناسبی برای کاهش درد لیزر موهای زائد می‌باشد.

3. برای کاهش درد لیزر شیو موهای زائد پیش از لیزر

تجربه نشان داده شیو کردن موهای زائد آن هم قبل از جلسات لیزر تاثیر بسیار مثبتی در کاهش درد بیمار دارد هرچه طول موها بیشتر و ضخیم‌تر باشد درد ناشی از لیزر موهای زائد هم بیشتر خواهد شد .
به هیچ عنوان موهای زائد را قبل از انجام جلسات لیزر اپیلاسیون نکنید چون از بین بردن موهای زائد با استفاده از اپیلاسیون باعث می‌شود پوست بدن حساس شود همچنین بعد از اپیلاسیون تارهای مو به خوبی قابل مشاهده نیستند و به این شکل نمی توانید نتیجه مطلوبی را از لیزر کردن بگیرید ، و آخرین نکته که بهتر از روز قبل از لیزر به خوبی همه موهای زائد بدن را شیو کرد تا موقع لیزر درد ناشی از لیزر به حداقل برسد .

۴. مصرف آب برای کاهش درد لیزر

به طور کلی پیشنهاد می‌شود برای پوست برای سلامت پوستتان در طول روز ۷ تا ۸ لیوان آب مصرف کنید کمبود آب و همینطور احساس خستگی در حین انجام لیزر باعث می‌شود تا شما درد بیشتری احساس کنید .

به شما پیشنهاد می‌کنیم که حدوداً ۳ تا ۴ ساعت قبل از جلسه لیزر خودتان چند لیوان آب مصرف کنید همینطور مصرف آب خنک در حین انجام لیزر نیز نقش موثری در کاهش استرس و کمتر شدن درد لیزر خواهد داشت.

راه های کاهش درد لیزر
راه های کاهش درد لیزر

5. سرعت انجام لیزر ، عاملی تاثیرگذار در کاهش درد لیزر موهای زائد

سرعت انجام لیزر آنهم توسط اپراتور لیزر یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار در کاهش درد لیزر موهای زائد است به طور کلی نمی‌توان گفت سرعت بیشتر یا همینطور کمتر اپراتور باعث کاهش درد یا سوزش در حین انجام لیزر می‌شود .
هر تکنسینی سرعت و روش خاص خودش را در استفاده از دستگاه لیزر دارد برخی با سرعت آهسته و برخی دیگر با سرعت بسیار بالا کار حذف موهای زائد را با لیزر انجام می‌دهند ، اگر سرعت بالا یا همینطور پایین انجام لیزر باعث افزایش درد شما می‌شود حتماً آن را با تکنسین خودتان در میان بگذارید و از او بخواهید یا سرعت دستگاه را افزایش دهد یا کاهش دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *