لیزر

آیا لیزر موهای زائد دائمی است ؟

آیا لیزر موهای زائد دائمی است ؟

لیزر کردن به عنوان یک روش محبوب برای از بین بردن موهای زائد مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته است این فرایند با استفاده از پرتوهای نور لیزر کار می‌کند که به طور مستقیم به فولیکول‌های مو هدایت می‌شود تا آنها را از ریشه از بین ببرد یا با آنها آسیب برساند سوالی که بسیاری از افراد قبل از انتخاب و انجام دادن این روش برای خودشان مطرح می‌کنند این است که آیا لیزر موهای زائد دائمی است ؟

در این مقاله قصد داریم تا به این سوال به صورت کاملا مفصل بپردازیم و پاسخ این سوال را به دقیق ترین شکل ممکن پاسخ هیم .

لیزر موهای زائد در اصفهان

لیزر در اصفهان را با کلینیک لیانا لیزر امتحان کنید . چرا که ما در مرکز لیزر لیانا از بهترین دستگاه برای لیزر موهای زائد استفاده می کنیم و از اپراتور های حرفه ای برای لیزر کردن موهای زائد شما بهره می بریم . اگر قصد دارید تا موهای زائد تان را در اصفهان لیزر کنید حتما به کلینیک لیانا مراجعه کنید .

آیا لیزر موهای زائد دائمی است ؟

برای یافتن پاسخ به این سوال ابتدا باید به این توجه داشت که برداشتن کامل مو از یک فولیکول نابود شده به طور نظری دائمی محسوب میشه با این حال در عمل از موها در ناحیه درمان دوباره رشد می‌کند، این عمل می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد مانند نوع مو چرخه رشد مو و حتی مهارت فردی که درمان لیزر به دست او انجام می‌شود.

لیزر کردن موهای زائد چقدر ماندگاری دارد؟
آیا لیزر موهای زائد دائمی است؟

علاوه بر این مهم است که این را در نظر داشته باشید که رشد مجدد مو ممکن است با تراکم کمتری نسبت به قبل از درمان رخ دهد این اغلب به این دلیل است که لیزر ممکن است به فولیکول‌های موی شما آسیب برساند حتی اگر نتواند آن را کامل از بین ببرد در نتیجه اگر یک فولیکول مو آسیب ببیند ولی به طور کامل نابود نشود مو می‌تواند رشد دوباره داشته باشد هرچند ممکن است این مو نازک‌تر یا نسبت به قبل نامشخص‌تر باشد

لیزر کردن موهای زائد چقدر ماندگاری دارد ؟

ماندگاری لیزر به عوامل متعددی بستگی دارد و اغلب این سوال که آیا این روش دائمی است یا خیر مورد توجه تمام افرادی قرار می‌گیرد که اقدام به استفاده از این روش می‌کنند هنگامی که یک فولیکول مو به طور کامل توسط لیزر از بین می‌رود برداشتن مو از آن فولیکول به شکل دائمی انجام می‌گیرد ، لزوماً به این معنا نیست که تمام موهای یک ناحیه به طور مداوم و برای همیشه از بین می‌روند .

افرادی که از لیزر برای از بین بردن موهای زائد استفاده می‌کنند باید آمادگی این را داشته باشند که ممکن است بعضی از موها در ناحیه درمان شده رشد مجدد داشته باشد این موضوع می‌تواند ناشی از فولیکول‌هایی باشد که در زمان درمان در مرحله استراحت بودند و به خاطر همین تحت تاثیر لیزر قرار نگرفتند یا ممکن است فولیکول‌های تحت تاثیر لیزر قرار گرفته باشند و آسیب دیده باشند اما این آسیب به آن صورتی نباشد که آن موهای زائد به طور کامل از بین برود.

به همین دلیل بسیاری از افراد ممکن است نیاز به چندین جلسه درمانی داشته باشند تا به آن نتایج دلخواه خودشان برسند و در نهایت باید به این اشاره کرد که لیزر موهای زائد می‌تواند نتایج بسیار طولانی و موثری برای شما ارائه دهد اما به ندرت می‌توان آن را کاملاً دائمی محسوب کرد و افراد باید این امکان را در نظر بگیرند که ممکن است برخی از موها رشد مجدد داشته باشند .

چطور دوام لیزر موهای زائد را افزایش دهیم؟

برای افزایش پیدا کردن دوام نتایج لیزر موهای زائد چندین گام کلیدی وجود دارد که می‌توانید قبل یا حتی بعد از درمان لیزر موهای زائد انجام دهید اولین گام مهم آماده‌سازی صحیح پوست قبل از جلسه لیزر است شیو کردن موهای زائد با استفاده از تیغ یا با استفاده کردن از کرم موبر بهترین گزینه برای آماده سازی پوست محسوب می‌شود.

بهتر است انجام این کار حدوداً ۲۴ ساعت قبل از جلسه لیزر باشد تا به این صورت فولیکول‌های در حالت ایده‌آلی قرار بگیرند تا نور لیزر بهتر و بیشتر جذب آنها شود. علاوه بر این‌ها مراقبت از پوست در برابر نور خورشید آن هم قبل از درمان لیزر بسیار حائز اهمیت است .

چطور دوام لیزر موهای زائد را افزایش دهیم؟
چطور دوام لیزر موهای زائد را افزایش دهیم؟

اگر شما عادت به برنزه کردن پوست خودتان دارید حال چه از طریق قرار گرفتن در معرض نور خورشید چه با استفاده کردن از دستگاه‌های سولاریوم مهم این است که حداقل دو هفته قبل از انجام دادن جلسات لیزر از برنزه کردن پوست خودتان جدا خودداری کنید.

پوست برنزه می‌تواند ریسک سوختگی یا تغییر رنگ پوست را در طول روند درمان افزایش دهد ، زیرا پوست تیره‌تر نور لیزر را به طور متفاوتی به خودش جذب می‌کند. رعایت کردن این موارد اشاره شده نه تنها ایمنی و کارایی درمان لیزر موهای زائد را بالا میبرد ، بلکه شانس دستیابی به نتایج ایده آلتان را بالا می برد ، این نکات گفته شده به کاهش احتمال رشد مجدد موها کمک شایانی کرد و به شما اعتماد می‌دهد که بیشترین سود را از هر جلسه درمانی خودتان ببرید.

چه عواملی باعث می‌شود لیزر موهای زائد دائمی نباشد؟

چندین عوامل می‌تواند باعث این باشد که لیزر کردن موهای زائد دائمی نباشد :

  • اولین عامل چرخه رشد طبیعی می‌باشد ، موها در سه فاز رشد استراحت و ریزش قرار دارند و لیزر کردن تنها بر موهایی که در فاز رشد هستند تاثیر دارد به این صورت در هر جلسه درمان تنها بخشی از موهای بدن شما هدف قرار می‌گیرند و برای از بین بردن موهای کامل بدنتان نیاز به چندین جلسه درمانی است .
  • دومین عامل تفاوت‌های فردی در نوع مو و حتی رنگ پوست است لیزر بهترین عملکرد را از خودش بر روی پوست روشن با موهای تیره دارد زیرا ملانین موجود در موهای تیره نور را نور لیزر را جذب می‌کند و به این صورت شما می‌توانید به نتیجه نظر خودتان نزدیک تر شوید .
چه عواملی باعث می‌شود لیزر موهای زائد دائمی نباشد؟
چه عواملی باعث می‌شود لیزر موهای زائد دائمی نباشد؟
  • سومین عامل می‌توانیم به تغییرات هورمونی اشاره کنیم ، تغییرات هورمونی مانند آنهایی که در طول دوران بارداری یا حتی دوران یائسگی یا به خاطر یک سری شرایط پزشکی خاص برای فرد اتفاق می‌دهند اشاره کرد می‌توانند بر روی رشد مجدد مو تاثیر بسیار زیادی بگذارند و ممکن است حتی باعث رشد مجدد در نواحی درمان شده شود
  • علاوه بر تمامی اینها می توان گفت دقت و تخصصی که اپراتور لیزر به کار میگیرد تمام کننده و مشخص کننده همه چیز است به خاطر همین انتخاب یک متخصص مجرب و ماهر برای انجام این درمان‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد در نهایت به دلیل این عوامل حتی با انجام دادن چندین جلسه درمانی ممکن است در برخی از نواحی شاهد رشد مجدد ما باشیم و این تمام برنامه ریزی ها را برهم بزند .

دلایل رشد مجدد موها بعد از انجام دادن لیزر چیست؟

رشد مجدد موها بعد از درمان کردن با استفاده از دستگاه لیزر یکی از دغدغه‌هایی می شو محسوب می‌شود که تمامی افراد بعد از انجام دادن این نوع درمان با آن مواجه هستند و نگران آن هستند .ترین دلیل برای به وجود آمدن این پدیده این است که در طول جلسات درمانی به فولیکول‌های مو به صورت ناقص آسیب وارد شده است یا اصل ناصی وارد نشده است .

در واقع هدف از استفاده کردن از لیزر برای از بین بردن موهای زائد آسیب رساندن به فولیکول‌های مو به گونه‌ای می‌باشد که دیگر این فولیکول قادر به تولید مو نباشد ،اما اگر این فولیکول‌ها به طور کامل از بین نروند یا فقط به صورت جزئی آسیب ببیند احتمال دارد که بعد از مدتی دوباره شروع به تولید مو کنند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *